Livrare

Livrarea produselor se va face prin intermediul Fan Courier sau IRS (International Romexpress Service LTD SRL) în maxim 5 zile lucrătoare de la finalizarea cu succes a comenzii, oriunde pe teritoriul României, tariful livrarii fiind suportat de catre client.

Tarifele depind de greutatea coletului, distanta parcursa, perioada de livrare si firma de curierat.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord cu firma de curierat, curierul va reveni încă o dată după ce reușește să contacteze clientul. În cazul în care nici la cea de-a doua încercare de livrare clientul nu este găsit la adresa de livrare, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul Brodam Orice SRL, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produsului se va confirma de catre client, numai în scris, prin e-mail.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare perfectă și o reprezintă semnatura pe documentele legale. Factura constituie dovada încheierii contractului de vânzare-cumpărare, conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda și cu nevoile acestuia.

În ceea ce privește comenzile primite după ora 15:00, acestea vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite sâmbăta, după ora 12:00, vor fi procesate în următoarea săptămână, luni.

Brodam Orice SRL își rezervă dreptul să solicite Clienților confirmarea comenzii emise înainte de onorarea acesteia prin contactarea clienților în cazul clienților aflați la prima comandă efectuată către Brodam Orice SRL. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a finalizari comenzii.

Brodam Orice SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Brodam Orice SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii românești.

Brodam Orice SRL își rezervă dreptul să anuleze livrări ale produselor comandate de persoanele care au refuzat de mai multe ori coletele fără a avea un motiv întemeiat.